Gå direkt till innehåll
Ljusa pasteller och mönster att bli glad av! I januari landar Rustas inredningsnyheter i varuhuset.
Ljusa pasteller och mönster att bli glad av! I januari landar Rustas inredningsnyheter i varuhuset.

Nyhet -

Inred för vår med Rustas budgetvänliga nyheter

Ljusa pasteller och mönster att bli glad av! I januari landar Rustas inredningsnyheter i varuhuset. Här finns mängder av dekorativa detaljer och smarta förvaringslösningar som hjälper dig att skapa stor förändring för en liten peng!

Säg hejdå till vintern och gör dig redo för en ny säsong. Bland Rustas nyheter finns prisvärd inredning till hela hemmet. Vårens färgpalett består av dova nyanser av rosa, grönt, lavendel och blått. På mönsterfronten inspirerar naturen, som i bladmönstrade Evergreen, romantiska Therese och klassiska Tulippa, som syns på gardiner, kuddfodral och bäddset.

Sätt stilen med detaljer till minipris
För badrummet tar vårens färger för sig fint på handdukar, duschdraperier och badrumsmattor. För sovrummet utökas bäddserien Vida med flera nya kulörer. Nyheten Wilma, ett krinklat bäddset med sidenkänsla, spås bli en ny favorit.

Populära Cleo-familjen breddas med en persikofärgad modell och får sällskap av Drew, låga ljuslyktor som passar perfekt att kombinera med ljusstaken Bonnie i nya färger. Skulpturala vaser i glas och söta svampformade minivaser gör det enkelt att förnya utan att prislappen drar i väg. Komplettera med torkade kvistar i form av vide, dekorativt gräs och magnolia.

Smart och prisvärd förvaring
Räkna med Rusta när det kommer till förvaring. I vår utökas utbudet med tvättkorgar, lådor och smart köksförvaring. Den nya serien Airtight innehåller transparenta, stapelbara och lufttäta burkar i flera storlekar. För den som önskar äta frukosten eller mellanmålet på språng finns både praktiska yoghurtmuggar och matlådor bland vårens nyheter.

Köksavdelningen får tillskott av flera nyheter, bland annat skärbräda, skål och salladsbestick i FSC-certifierat akaciaträ samt skål och tårtfat på fot i vackert pressglas.


Nyheterna landar i varuhuset från v 2 och framåt.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73
Therése Skalman

Therése Skalman

Presskontakt Market PR Coordinator 0726017510

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.