Gå direkt till innehåll
Gör jul i varje vrå – på ditt sätt! Bland Rustas julnyheter finns pampiga granar, pynt, tomtar och inredning för alla stilar.
Gör jul i varje vrå – på ditt sätt! Bland Rustas julnyheter finns pampiga granar, pynt, tomtar och inredning för alla stilar.

Nyhet -

Rustas julnyheter gör det lätt att pynta personligt

Gör jul i varje vrå – på ditt sätt! Bland Rustas julnyheter finns pampiga granar, pynt, tomtar och inredning för alla stilar.

I början av oktober fylls Rustas hyllor med allt du behöver för att maxa julen. Kryp upp i soffan i en skön flanellpyjamas och drick en kopp choklad i en mugg med julmotiv. Varför inte skapa nya traditioner och bjuda in vännerna till tomteverkstad eller gemensam julklappsinslagning? Utbudet av pyssel, inslagspapper, presentboxar och tillbehör är enormt!

Maxa stämningen med julens favoriter
Tomtar är ett säkert jultecken. Bland årets nykomlingar syns ett sött tomtepar i betong som passar lika bra inom- som utomhus. I samma serie finns även mops, dalmatiner och katt i julkostym.

Julgranen är för många en viktig komponent för att julstämningen ska infinna sig. På Rusta hittar du naturtrogna gröna konstgranar med inbyggd LED-belysning såväl som vita och pastellfärgade modeller i flera storlekar. Varför inte pynta granen i pastelltema i år? För den som föredrar mer klassiska attribut finns flera vackra glaskulor i rött, silver och guld.

Duka ett magiskt julbord
Julen är bjudningarnas tid. Bland årets textilnyheter för det dukade bordet finns dukar, löpare och tygservetter i både enfärgat och mönstrat utförande.
Har du inte plats för en julgran hemma? Satsa på naturtrogna konstväxter och kvistar i vackra vaser och krukor. Komplettera med ljuslyktor och ljusstakar med levande ljus eller modeller i LED, som den söta granen med verklighetstrogen låga. God jul!

Rustas julsortiment landar i varhuset från slutet av september till mitten av oktober

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73
Therése Skalman

Therése Skalman

Presskontakt Market PR Coordinator 0726017510

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.