Gå direkt till innehåll
Rislampor i olika former skapar en mysig stämning vid uteplatsen.
Rislampor i olika former skapar en mysig stämning vid uteplatsen.

Pressmeddelande -

Budgetprylarna du inte vill vara utan i sommar!

Rustas nyheter för sommaren gör det lätt att sätta personlig prägel på balkongen eller uteplatsen även med en liten budget.


Solcellsbelysning är ett enkelt knep för att få till en mysig känsla utomhus och nyheter i sommar är många. Linda en slinga runt balkongräcket, hänger upp ett gäng rislampor i ett träd eller gruppera några lyktor för garanterad stämning vid mörkrets intåg.

Låt slitstarka textilier sätta stilen
Att byta sittdynor på befintliga utestolar är ett prisvärt sätt att ge uteplatsen ett lyft. Rustas sittdynor och kuddar för utomhusbruk är tillverkade i OEKO TEX-certifierad textil. De är vattenavvisande och UV-skyddsbehandlade för att inte blikas av solen.

För den som vill koppla av när värmen kommer finns klassiska brassestolar i både svart och mönstrat utförande. Ny för säsongen är helsvarta hängmattan Marrakech med dekorativa fransar, perfekt att kombinera med parasoll i samma serie.

Planera för blomsterprakt
Njut av att kunna skörda egna kryddor, grönsaker och blommor senare i sommar. På Rusta finns allt för hemmaodlaren. Dekorativa krukserien Toscana påminner om terrakotta, men är tillverkade av tålig plast. Bland nyheterna finns även korgar i vass och vattenhyacint samt flera smarta innehåller tillbehör.

Nyheterna landar i varuhuset från v. 7

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss.

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta omkring 200 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Kontakter

Therése Skalman

Therése Skalman

Presskontakt Market PR Coordinator 0726017510

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.