Gå direkt till innehåll
Vardagsrum
Vardagsrum

Pressmeddelande -

Inred med prisvärda höstnyheter från Rusta

Redan i augusti flyttar höstens heminredningsnyheter in på Rusta. Här finns ett brett utbud av textilier och detaljer i höstens material och färger, perfekt för den som vill skapa ett ombonat hem till riktigt budgetvänliga priser.

Höstens inredning gör det lätt att få till en ombonad och naturnära känsla hemma. Varma, jordiga toner i beige, brunt och äggskalsvitt får sällskap av accenter i petrol och aubergine.
På mönsterfronten syns allt från smårutigt till blommor och påfåglar. Textilier med struktur blir ett inslag att räkna med och samma göra revival på såväl kuddfodral som gardiner.

Naturnära material och tidigare
Sortimentet från Elsaform utökas med flera mattor i ull och ullblandning. Modellen Adele i äkta nyzeeländsk ull, med hög och låg lugg, spås bli en riktig favorit. Bland nyheterna syns även gardiner och kuddfodral i linne och bomull med arbetad struktur.

För den som vill dekorera hemma finns flera nya vaser och ljuslyktor i glaserat stengods, där många har en handgjord känsla. Dekorativa skulpturen Sandy blir ett välkommet bidrag till höstens inredningsstilleben, liksom ljuslyktan Lava. Här finns även mängder av naturtrogna konstväxter, torkade kvistar och ljus som gör det lätt att förnya för en liten peng.

Lyft rummet med detaljer i färg
För den som föredrar färg finns många nyheter. Populära pläden Mysan får nya färgställningar, liksom ljuslyktorna Cleo och Drew och ljusstaken Bonnie. Bäddserien Vida välkomnar lila och brunt till familjen och gör det lätt att fixa ny känsla i sovrummet. Morris-inspirerade mönsterbilden Celine återkommer på såväl textilier som dukningstillbehör och hjälper till att sätta höstkänslan hemma.

Höstens nyheter landar i varuhuset v 28–31

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss.

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta omkring 200 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Kontakter

Therése Skalman

Therése Skalman

Presskontakt Market PR Coordinator 0726017510

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.