Gå direkt till innehåll
Låt mattan stå i centrum i höst

Pressmeddelande -

Låt mattan stå i centrum i höst

Mjuka mattor sätter stilen i vilket rum som helst, och i höst ser vi dem inte bara på golvet.
I augusti fylls Rustas mattavdelning med mängder av prisvärda nyheter för hela hemmet.

Rusta har ett av Sveriges bredaste sortiment av mattor och i augusti flyttar säsongens nyheter in på mattavdelningen. Den naturnära färgskalan fortsätter att inspirera och breddas med toner i brunt och antracit. Bland nyheterna syns Millan, som tack vare sin tjocka lugg går att lägga ihop och bygga på till större storlek utan att skarven syns. Modellen Paula har mjuk, ljusbeige lugg som nästan påminner om päls. Ett perfekt val för den som vill skapa en ombonad känsla i sovrummet.

Sortimentet från Elsaform växer, med flera nyheter i ull och ullblandning. Som lyxiga Adele i äkta nyzeeländsk ull, med hög och låg lugg i bågformat mönster, eller keliminspirerade Kristina i sobert beige med ljusblå inslag.

Mattor som verkligen tar för sig
För den som vill ha en matta som verkligen tar för sig finns flera färg- och formstarka nyheter, där blockmönstrade Daniella för tankarna till 80-talet.
Mattor bidrar med värme till kalla golv, men varför inte hänga upp dem på väggen? Modellen Fiona med printat ansiktsmotiv spås bli en favorit ovanför soffan i vardagsrummet. Bland nyheterna finns även mattor med motiv som passar perfekt i barnrummet samt snygga och praktiska dörrmattor, flera i återvunnen PET.

Nyheterna landar i varuhuset v 31–33
På Rusta.com finns fler mattor och modeller i större storlekar att välja bland.

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss.

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta omkring 200 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Kontakter

Therése Skalman

Therése Skalman

Presskontakt Market PR Coordinator 0726017510

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.