Gå direkt till innehåll
Sommardukning
Sommardukning

Pressmeddelande -

Rusta fixar sommarfesten!

Student, skolavslutning och midsommar. Försommaren är full av tillfällen att fira.
Ta hjälp av Rustas sommarsortiment och inred en festlokal utomhus!


Med hjälp av en paviljong eller pergola kan du skydda gästerna mot både sol och lättare regn. Rustas paviljong Maui finns i två olika storlekar, där du kan köpa till både väggar och myggnät. Pergolan Rhodos i stilrent utförande hjälper dig att skapa rumslighet på altanen eller i en mysig del av trädgården. I sortimentet finns även lättmonterade partytält.


Dekorera festbordet
En dekorationsbåge ger bordet festkänsla på nolltid! Modellen Juni finns i beige och grått och monteras enkelt på bordets kortsidor. Smycka stången med blommor, solcellbelysning eller ballonger.
Skålarna Flower blir en välkommen färgklick som lyfter plockmaten. I sortimentet finns även praktiska dryckesbehållare, vaxdukar, servetter och engångsartiklar i papper, perfekta till festen.

Samla gästerna kring grillen

Grillat är den perfekta buffématen! I Rustas sortiment finns grillar för alla smaker, från enklare kol- och gasolgrillar till större modeller med generös grillyta och specialfunktioner som tilltalar även grillmästaren.

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss.

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta omkring 200 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Kontakter

Therése Skalman

Therése Skalman

Presskontakt Market PR Coordinator 0726017510

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.