Gå direkt till innehåll
Rusta för livet utomhus!

Pressmeddelande -

Rusta för livet utomhus!

Packa picknickkorgen full av godsaker och gör dig redo för en aktiv dag. I Rustas sommarsortiment finns mängder av prisvärda nyheter för livet utomhus.

Prisvärda val för strand och picknick
Bland Rustas nyheter finns kylväskor i flera olika mönster och storlekar samt vattenflaskor, matlådor och kylklampar som gör det enkelt att hålla picknickmaten fräsch. Nya för säsongen är strandväskor tillverkade av återvunnen bomull och praktiska förvaringsnecessärer för blöta badkläder.

Hamamhanddukar torkar snabbt i solen och tar lite plats i strandväskan. I sommar finns flera nya färger att välja bland, och även en fyrkantig stor modell med bärrem, perfekt som filt. I utbudet finns även flera hopvikbara picknickplädar i härliga mönster. Vill du sitta lite mer bekvämt är mjuka sittdynor eller hopfällbara brassestolar rätt val.

För aktiva dagar utomhus
Sköna tofflor är ett måste i sommar, och du hittar flera snygga modeller i Rustas sortiment. För regnigare dagar finns även låga gummistövlar i olika färger och mönster.


Uppblåsbara vattenleksaker ger fart och fläkt på stranden, eller varför inte investera i en stand up paddleboard? På Rusta hittar du utomhusleksaker för alla åldrar.

Ny för säsongen är Rustas airtrack, en uppblåsbar matta med fjädrande yta, perfekt för gymnastik, cheerleading eller yoga. I sortimentet finns även studsmattor av hög kvalitet för både små och stora hoppare.

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss.

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta omkring 200 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Kontakter

Therése Skalman

Therése Skalman

Presskontakt Market PR Coordinator 0726017510

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.